Τα σπίτια μας...


Τα σπίτια που διαθέτουμε, τα κατασκευάσαμε για εμάς... Γι' αυτό και δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά, στο σχέδιό τους, στην ποιότητα κατασκευής τους, στη διακόσμησή τους. Χρησιμοποιήσαμε υλικά από τη φύση -πέτρα και ξύλο- που δένουν απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον δημιουργώντας ένα φυσικό παράδεισο απόδρασης από την καθημερινότητα.

Η διαρρύθμισή τους είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένεια ή και παρέα έως και 6 άτομα. Στο ισόγειο παρέχεται ένας μεγάλος χώρος σαλοκουζίνας, όπου θα χρησιμοποιήσετε τον άρτιο εξοπλισμό της για να ετοιμάσετε και να απολαύσετε το πρωινό σας (ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε) αλλά και που θα παραμείνετε με την παρέα σας ή με την οικογένειά σας για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Ο εξοπλισμός της κουζίνας είναι πλήρης (ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, βραστήρας, τοστιέρα κλπ.) και θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις μαγειρικές ανησυχίες σας!

Άλλωστε, και ο υπόλοιπος ο χώρος θα σας προσφέρει όλες τις ανέσεις: επίπλωση άριστης ποιότητας, κλιματισμό για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, τζάκι αλλά και κεντρική θέρμανση για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, τηλεόραση, δωρεάν ασύρματο internet, μπαλκόνι με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα, όπου, απολαμβάνοντας τον καφέ του πρωινού ή το ρομαντικό κρασί του καλοκαιρινού απόβραδου, θα δείτε τη χερσόνησο της Κασσάνδρας αλλά και τον απέναντι ορεινό όγκο του Ολύμπου!

Η πέτρινη εσωτερική σκάλα θα σας οδηγήσει στα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τα οποία θα βρείτε επιπλωμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, με την απαραίτητη πολυτέλεια ώστε να σας ευχαριστήσει, ακόμη και με ανατομικά στρώματα ώστε να απολαύσετε την υψηλή ποιότητα στη διαμονή σας. Εδώ θα βρείτε και το κυρίως μπάνιο, που κι αυτό είναι εξαιρετικά ευρύχωρο και άρτια εξοπλισμένο (καμπίνα υδρομασάζ, φωτιζόμενο καθρέπτη, πλυντήριο, πιστολάκι μαλλιών, σίδερο κλπ.).

Άλλωστε, το κάθε σπίτι μας είναι φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι...